AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yemek hazırlamak

Kahve falında evde yemek hazırlamak

Kahve falında evde yemek hazırlamak sorunlu bir dönemin başlayacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında evde yemek hazırlamak gördüyseniz:

  • Ortağınız veya çalışma arkadaşlarınızla bazı yeni işbirliklerine girebilirsiniz.

Kahve falında evde yemek hazırlamak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, dertlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında ev hazırlamak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında gelin evi hazırlamak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü yemeği hazırlamak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında misafirlere yemek hazırlamak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında yemek hazırlamak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze yemeği hazırlamak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir