AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev eşyası kırmak

Kahve falında ev eşyası kırmak

Kahve falında ev eşyası kırmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev eşyası kırmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Kahve falında ev eşyalarını kırmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev eşyası kırmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalet eder.

Kahve falında evdeki eşyaları kırmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında camdan eşya kırmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Kahve falında cam eşyaları kırmak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sabit geliri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir eşya kırmak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşyaları kırmak iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süs eşyası kırmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir