AnaSayfa / Genel / Kahve falında evdeki eşyaları kırmak

Kahve falında evdeki eşyaları kırmak

Kahve falında evdeki eşyaları kırmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulur.

Kahve falında evdeki eşyaları kırmak gördüyseniz:

  • Birkaç işi birarada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında evdeki eşyaları kırmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ev eşyalarını kırmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ev eşyası kırmak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyaları kırmak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına inanılır.

Kahve falında camdan eşya kırmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında süs eşyası kırmak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında cam eşyaları kırmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir eşyayı kırmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir