AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eşya kırmak

Kahve falında bir eşya kırmak

Kahve falında bir eşya kırmak amaçlarına ulaşacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir eşya kırmak gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında camdan eşya kırmak borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evdeki eşyaları kırmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına yorulur.

Kahve falında eşyaları kırmak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine inanılır.

Kahve falında cam eşyaları kırmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ev eşyalarını kırmak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev eşyası kırmak işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında bir eşyayı kırmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir eşya kırmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir