AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyaları kırmak

Kahve falında eşyaları kırmak

Kahve falında eşyaları kırmak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına alamet eder.

Kahve falında eşyaları kırmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında camdan eşya kırmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ev eşyası kırmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süs eşyası kırmak konuşmaz olacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bir eşyayı kırmak örnek insan olacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına işarettir.

Kahve falında ev eşyalarını kırmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işaret eder.

Kahve falında bir eşya kırmak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam eşya kırmak güzel günlerin yaşanacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evdeki eşyaları kırmak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir