AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev çiçekleri görmek

Kahve falında ev çiçekleri görmek

Kahve falında ev çiçekleri görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, başarı kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, ticaretinin hızlanacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev çiçekleri gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Kahve falında evde canlı çiçek görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ev dolusu çiçek görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekli bir ev görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçekli evler görmek geçimin kolaylaşacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet eder.

Kahve falında ev çiçekleri görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında evde çiçek yetiştirmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işaret eder.

Kahve falında çiçekli ev görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında evde saksıda çiçek görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir