AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli evler görmek

Kahve falında çiçekli evler görmek

Kahve falında çiçekli evler görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, işlerinin başarılı olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında çiçekli evler gördüyseniz:

  • Olayların istemediğiniz yönlü veya başkalarının kontrolünde ilerlememesi için, kendi sonuçlarınızı kendiniz çıkartmanız veya kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz gerekebilir.

Kahve falında evde yeşil çiçek görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde çiçek yetiştirmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında evde canlı çiçek görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına işaret eder.

Kahve falında eve çiçek ekmek iş hayatında günah işleyeceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında ev çiçekleri görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet eder.

Kahve falında çiçekli ev görmek zararın gittikçe daha da artacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli bahçeli ev görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçekli bir ev görmek yeni girişimlerde bulunacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir