AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev çatı görmek

Kahve falında ev çatı görmek

Kahve falında ev çatı görmek en yukarılara çıkacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında ev çatı gördüyseniz:

  • Macera arayışınız sürüyor.

Kahve falında çatısı akan ev görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çatılı ev görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatısı açık ev görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev çatısının yandığını görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ev çatısı onarmak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında ev çatısının uçtuğunu görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında ev çatısının yıkıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ondan şifa göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi çatısız görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir