AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev avlusu görmek

Kahve falında ev avlusu görmek

Kahve falında ev avlusu görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ev avlusu gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında geniş avlulu ev görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında ev avlusu görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında avlu görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusu süpürmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında avludan atlamak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük bir avlu görmek fakirlikten kurtulmaya, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında avlu kapısı görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda yemek yemek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir