AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev alan birini görmek

Kahve falında ev alan birini görmek

Kahve falında ev alan birini görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, keyfe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ev alan birini gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında ev alan birini görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş alan ev görmek sıkıntı yaşanacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alana su dökmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında dar alanda namaz kılmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alan erkek görmek daha güçlü hale geleceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düz alan görmek böyle işlere kalkışacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil alan görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir