AnaSayfa / Genel / Kahve falında etten zehirlenmek

Kahve falında etten zehirlenmek

Kahve falında etten zehirlenmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında etten zehirlenmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir.

Kahve falında zehirli et yemek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına yorulur.

Kahve falında etten zehirlenmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, elindekileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zehir yemek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında zehirlenme görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına inanılır.

Kahve falında zehirli iğne vurulmak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında zehir yediğini görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yuva kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehir tükürmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında zehirli ekmek yemek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir