AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirlenme görmek

Kahve falında zehirlenme görmek

Kahve falında zehirlenme görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında zehirlenme gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli siyah yılan görmek sıkıntılarına ortak olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında zehir yemek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işarettir.

Kahve falında zehir sıkmak ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında zehirli böcek öldürmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük zehirli yılan görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına inanılır.

Kahve falında zehirli mantar görmek zorluklarının son bulacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında zehirli arı görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir