AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini cezaevinde görmek

Kahve falında annesini cezaevinde görmek

Kahve falında annesini cezaevinde görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini cezaevinde gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesini sağlayabilir.

Kahve falında anneyi cezaevinde görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini cezaevinde görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevinden çıktığını görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde olan birini görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini cezaevinde görmek zenginliğe, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında cezaevinden kaçtığını görmek kazançlı işlere girileceğine, ufkunun açılacağına yorulur.

Kahve falında cezaevi kapısı görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevinden çıkmak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir