AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını cezaevinde görmek

Kahve falında arkadaşını cezaevinde görmek

Kahve falında arkadaşını cezaevinde görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını cezaevinde gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında cezaevi arkadaşını görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında cezaevinde arkadaşını görmek ekonomik gücün çoğalacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevindeki arkadaşını görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını cezaevinde görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının cezaevine girdiğini görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında cezaevine giren birini görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde mahkum görmek bolluk ve bereket göreceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir