AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli pilav dağıtmak

Kahve falında etli pilav dağıtmak

Kahve falında etli pilav dağıtmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında etli pilav dağıtmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya imajınızı ilgilendiren konuların ön plana çıkacağı bir süreç başlıyor.

Kahve falında pilav ve et dağıtmak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında etli pilav dağıtmak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında nohutlu pilav dağıtmak ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalettir.

Kahve falında pirinç pilavı dağıtmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Kahve falında pilav dağıtmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilav pişirip dağıtmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, imkânlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç pilav dağıtmak onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, yaşamın kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tavuk pilav dağıtmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir