AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk pilav dağıtmak

Kahve falında tavuk pilav dağıtmak

Kahve falında tavuk pilav dağıtmak birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk pilav dağıtmak gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Kahve falında tavuk pilav dağıtmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında pilav pişirip dağıtmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç pilav dağıtmak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohutlu pilav dağıtmak daha çok dünya malı edineceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında etli pilav dağıtmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç pilavı dağıtmak riske atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav dağıtmak sorunların elbirliği ile aşılacağına, rahatlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında pilav ve et dağıtmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, insanlarla iç içe olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir