AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohutlu pilav dağıtmak

Kahve falında nohutlu pilav dağıtmak

Kahve falında nohutlu pilav dağıtmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nohutlu pilav dağıtmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

Kahve falında nohutlu pilav dağıtmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında nohut yemeği dağıtmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında nohutlu pilav yemek para sahibi olacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına işarettir.

Kahve falında nohut ve pilav görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında nohutlu pilav görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, yaşamına bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli nohutlu pilav görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında pilav ve nohut yemek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, maddi olarak zarar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir