AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç pilavı dağıtmak

Kahve falında pirinç pilavı dağıtmak

Kahve falında pirinç pilavı dağıtmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında pirinç pilavı dağıtmak gördüyseniz:

  • İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pirinç pilavı dağıtmak gelirinin eksileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında pirinç pilav dağıtmak işinde herkesten bir adım önde olacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç dağıtmak farklı kişilerle tanışacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işaret eder.

Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlu pirinç pilavı yemek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı yediğini görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine yorulur.

Kahve falında yanmış pirinç pilavı görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç pilavı karıştırmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir