AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini bulamamak

Kahve falında annesini bulamamak

Kahve falında annesini bulamamak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, pişmanlığa, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında annesini bulamamak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında anneyi arayıp bulamamak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında anneyi bulamamak ticaretinin de hızlanacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında para bulamamak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında elbiselerini bulamamak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi bulamamak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını bulamamak gözyaşına boğulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu bulamamak yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir