AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta börek tatlı yemek

Kahve falında pasta börek tatlı yemek

Kahve falında pasta börek tatlı yemek elinden gelen herşeyi yapacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, huzur dolu günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında pasta börek tatlı yemek gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya takıntılı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında pasta börek tatlı yemek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında börek ve tatlı yemek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında tatlı börek yemek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında börek tatlı yemek hükmünün geçmeyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı pasta yemek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı kuru pasta yemek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında pasta ve tatlı yemek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta börek çörek görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir