AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek kestiğini görmek

Kahve falında etek kestiğini görmek

Kahve falında etek kestiğini görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etek kestiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişilerin ne yapmaya çalıştığını netleştirmeniz, ileride üzülmenizden daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında etek kestiğini görmek iyi zamanlar geçireceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet eder.

Kahve falında dağın eteğinde olmak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eteğe basmak sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında uzun etek giymek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, kendisini korumaya alacağına rivayet eder.

Kahve falında etekli pantolon görmek yanlış adımlar atacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük etek giymek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında siyah renk etek görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan etek almak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, hayatının afiyette geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir