AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kıvırmak

Kahve falında kol kıvırmak

Kahve falında kol kıvırmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, önemli kararlar alınacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında kol kıvırmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce, biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında kol kıvırmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet eder.

Kahve falında paça kıvırmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etek kıvırmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yeni bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalça kıvırmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirpik kıvırmak ticaret sektörüne atılacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işaret eder.

Kahve falında saç kıvırmak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında koluna burma bilezik takmak kavgalı durumların nihayete ereceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir