AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi başı açık görmek

Kahve falında anneyi başı açık görmek

Kahve falında anneyi başı açık görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında anneyi başı açık gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Kahve falında anneyi başı açık görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında baş açık olmak büyük bir zenginlik kazanılacağına, yarınlarına umutla bakacağına işaret eder.

Kahve falında başı açık gezmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sorunlarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık baş görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş açık görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet eder.

Kahve falında baş açık kuran okumak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü başı açık görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başı açık namaza durmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir