AnaSayfa / Genel / Kahve falında et ve pilav görmek

Kahve falında et ve pilav görmek

Kahve falında et ve pilav görmek bazı ortak işlere gireceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hastalıkların iyileşeceğine, ticaretinin hızlanacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına inanılır.

Kahve falında et ve pilav gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini ödemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında etli pilav görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli pirinç pilavı görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et pilav yemek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalettir.

Kahve falında etli pilav vermek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı ve et yemek parasına da para ekleyeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etli pilav yediğini görmek kırgınlıkların sona ereceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında pilav et yemek yüzünde güller açacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında etli pilav dağıtmak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir