AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli pilav vermek

Kahve falında etli pilav vermek

Kahve falında etli pilav vermek haksızlık edeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında etli pilav vermek gördüyseniz:

  • Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir.

Kahve falında tavuk etli pilav görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş et ve pilav görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş etli pilav görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, imkanlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında pilav ve et yemek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilavlı et yemek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında pilav et görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına alamet eder.

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında etli pilav pişirmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir