AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini arayıp bulamamak

Kahve falında sevdiğini arayıp bulamamak

Kahve falında sevdiğini arayıp bulamamak onu alkışlayacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin birini arayıp bulamamak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini arayıp bulamamak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yeri arayıp bulamamak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, kazancın her daim artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi arayıp bulamamak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyi arayıp bulamamak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında telefonla arayıp bulamamak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında arayıp bulamamak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir