AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu arayıp bulamamak

Kahve falında çocuğunu arayıp bulamamak

Kahve falında çocuğunu arayıp bulamamak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işinde çok ilerleyeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında çocuğunu arayıp bulamamak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla arayıp bulamamak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalettir.

Kahve falında birini arayıp bulamamak dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev arayıp bulamamak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi arayıp bulamamak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi arayıp bulamamak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini arayıp bulamamak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri arayıp bulamamak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir