AnaSayfa / Genel / Kahve falında arayıp bulamamak

Kahve falında arayıp bulamamak

Kahve falında arayıp bulamamak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına inanılır.

Kahve falında arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Kahve falında sevdiğini arayıp bulamamak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında arayıp bulamamak hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin birini arayıp bulamamak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir şey arayıp bulamamak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu arayıp bulamamak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi arayıp bulamamak işinde çok büyük bereket göreceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ev arayıp bulamamak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, insanlara olan güvenin artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir