AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini arayıp bulamamak

Kahve falında birini arayıp bulamamak

Kahve falında birini arayıp bulamamak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, iyi geçiminin biteceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, yapacağı planların altüst olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet eder.

Kahve falında birini arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında bir yeri arayıp bulamamak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla arayıp bulamamak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi arayıp bulamamak haneye bereket geleceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu arayıp bulamamak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında arayıp bulamamak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ev arayıp bulamamak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında bir kişiyi arayıp bulamamak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında bir şey arayıp bulamamak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir