AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı et dağıtmak

Kahve falında kırmızı et dağıtmak

Kahve falında kırmızı et dağıtmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı et dağıtmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür.

Kahve falında kırmızı et dağıtmak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı gül dağıtmak yeni bir başlangıç yapmaya, gelirin tükeneceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı elma dağıtmak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mercimek dağıtmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et kesip dağıtmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına inanılır.

Kahve falında dana eti dağıtmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz eti dağıtmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir