AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden anneyi ağlarken görmek

Kahve falında vefat eden anneyi ağlarken görmek

Kahve falında vefat eden anneyi ağlarken görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında vefat eden anneyi ağlarken gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, duygusal tartışmalara girmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında vefat eden anneyi ağlarken görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında vefat eden anneyi hasta görmek planların sarkacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında vefat eden anneyle konuşmak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden anneyi görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden annesini görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında vefat eden annemi görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden anneye sarılmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vefat eden birini canlı görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir