AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan anne görmek

Kahve falında ağlayan anne görmek

Kahve falında ağlayan anne görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, unvan sahibi olacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayan anne gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerine gitmek veya bazı sözler sarf etmek konusunda gereğinden fazla sınırsız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında vefat eden anneyi ağlarken görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnında ağlayan bebek görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında ölen annesini ağlarken görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi ağlarken görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi ağlatmak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Kahve falında anneyi ağlıyor görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayan anne görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında annesini ağlayarak görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir