AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini gömmek

Kahve falında birini gömmek

Kahve falında birini gömmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, şansının açılacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, refah içinde olacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini gömmek gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Kahve falında mezara bebek gömmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parayı toprağa gömmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında yakınını gömmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında cenazeyi gömmek kazancının düşeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi toprağa gömmek kurulu düzenin yıkılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında öldürmek gömmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kadın gömmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir