AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda et ben görmek

Kahve falında vücudunda et ben görmek

Kahve falında vücudunda et ben görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, mal mülk edineceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, düşmanlarını kaybetmeye, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda et ben gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Kahve falında vücudunda et beni görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda et ben görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, konfor içinde olacağına inanılır.

Kahve falında vücutta et beni görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda et beni çıktığını görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda büyük ben görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda ben görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda ben çıktığını görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının vücudunda ben görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, dualarına karşılık alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir