AnaSayfa / Genel / Kahve falında et aldığını görmek

Kahve falında et aldığını görmek

Kahve falında et aldığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında et aldığını gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Kahve falında şeytanı alt ettiğini görmek inancının eksileceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında tavuk eti aldığını görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ et aldığını görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden et aldığını görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında kasaptan et aldığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında başkasının et aldığını görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında et aldığını görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına tabir olunur.

Kahve falında et satın aldığını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir