AnaSayfa / Genel / Kahve falında et satın aldığını görmek

Kahve falında et satın aldığını görmek

Kahve falında et satın aldığını görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et satın aldığını gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında et satın aldığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet eder.

Kahve falında sigara satın aldığını görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev satın aldığını görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeni araba satın aldığını görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında güneş gözlüğü satın aldığını görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük satın aldığını görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına inanılır.

Kahve falında telefon satın aldığını görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçak satın aldığını görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir