AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et aldığını görmek

Kahve falında çiğ et aldığını görmek

Kahve falında çiğ et aldığını görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ et aldığını gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirildiniz.

Kahve falında çiğ et aldığını görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et paylaşmak kendi kabuğuna çekileceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında tencerede çiğ et görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ kemikli et görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmemiş çiğ et görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et çalmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, işiyle nam salacağına delalettir.

Kahve falında çiğ insan eti yemek çok başarılı işlere imza atacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ et doğradığını görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir