AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanı alt ettiğini görmek

Kahve falında şeytanı alt ettiğini görmek

Kahve falında şeytanı alt ettiğini görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında şeytanı alt ettiğini gördüyseniz:

  • Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir.

Kahve falında şeytanı alt ettiğini görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanı alt etmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, onlara değer vereceğine işarettir.

Kahve falında şeytanla kavga ettiğini görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et aldığını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret eder.

Kahve falında kasaptan et aldığını görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının et aldığını görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında et aldığını görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında tavuk eti aldığını görmek hastalıkların iyileşeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir