AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyaları oynatmak

Kahve falında eşyaları oynatmak

Kahve falında eşyaları oynatmak üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kazancını iki kat arttıracağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işarettir.

Kahve falında eşyaları oynatmak gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Kahve falında eşyaları oynatmak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kumar oynadığını görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında bir dizide oynadığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına yorulmaktadır.

Kahve falında yerin oynadığını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında parkta oyun oynadığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, üzücü haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında ayı oynadığını görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında topla oynadığını görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, akıllı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının oynadığını görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, hayırlı kararlar verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir