AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kumar oynadığını görmek

Kahve falında arkadaşının kumar oynadığını görmek

Kahve falında arkadaşının kumar oynadığını görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kumar oynadığını gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan uzak durun.

Kahve falında arkadaşının kumar oynadığını görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına rivayet eder.

Kahve falında başkalarının kumar oynadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kumar oynadığını görmek işlerinin rast gideceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kumar oynadığını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında eşinin kumar oynadığını görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine işarettir.

Kahve falında babasının kumar oynadığını görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kumar oynarken görmek kısmetlerinin kapanacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumardan para kazanmak aile hayatının kötüye gideceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir