AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta fırlatmak

Kahve falında yumurta fırlatmak

Kahve falında yumurta fırlatmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, hayırlı adımlar atacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında yumurta fırlatmak gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında yumurta fırlatmak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk para fırlatmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet eder.

Kahve falında çatal fırlatmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine taş fırlatmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında bir şey fırlatmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt fırlatmak sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında kutu fırlatmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masa fırlatmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir