AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya bakmak

Kahve falında eşya bakmak

Kahve falında eşya bakmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşya bakmak gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Kahve falında eşyalı ev bakmak yol kat edeceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz eşya bakmak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşya bakmak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni eşya bakmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında delikten bakmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediye bakmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere bakmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret eder.

Kahve falında ufka bakmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir