AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni eşya bakmak

Kahve falında yeni eşya bakmak

Kahve falında yeni eşya bakmak doyasıya hasret gidereceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, yüksek bir makamı olacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, işlerin bir anda azalacağına delalettir.

Kahve falında yeni eşya bakmak gördüyseniz:

  • Para kazanma yöntemlerinizi yenileyebilir, yeni iş kolları bularak o kanala gelir elde etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yeni eşya bakmak huzur içinde yatacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz eşya bakmak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulur.

Kahve falında eşyalı ev bakmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eşya bakmak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni kıyafet bakmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına inanılır.

Kahve falında yeni ayakkabıya bakmak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya inanılır.

Kahve falında yeni ayakkabılara bakmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kıyafetler bakmak özgüveninde artış yaşanacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir