AnaSayfa / Genel / Kahve falında ufka bakmak

Kahve falında ufka bakmak

Kahve falında ufka bakmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ufka bakmak gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanması gereken konularda anlaşma şartları kafanıza yatmadıysa vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında ufka bakmak yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan ufo görmek onlar tarafından çok sevileceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında ufo ve uzaylı görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaylı ufo görmek zor durumda kalınacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalettir.

Kahve falında dişlerin ufalandığını görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ufo aracı görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin ufalandığını görmek duraklama yaşanacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Kahve falında ufo gemisi görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir