AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskimiş etek görmek

Kahve falında eskimiş etek görmek

Kahve falında eskimiş etek görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eskimiş etek gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında eski etek giymek onlara hayrının dokunacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eskimiş etek görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında eski etek görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz etek görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına yorulur.

Kahve falında pembe etek giymek çevrenizden takdir görmeye, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etek öpmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, gülüp eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun siyah etek giymek parasının pul, malının da hiç olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil etek görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yolunun hep açık olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir