Kahve falında eskiden oturduğum evi görmek

Kahve falında eskiden oturduğum evi görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kariyer planının altüst olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine alamet eder.

Kahve falında eskiden oturduğum evi gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında eskiden oturduğun evi görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında eskiden oturduğum evi görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında eskiden oturduğun eve taşınmak kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eskiden oturduğun evini görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eskiden oturulan evi görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında eskiden yaşadığı evi görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eskiden yaşadığın evi görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında eskiden sevdiği kişiyi görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top