AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskici olmak

Kahve falında eskici olmak

Kahve falında eskici olmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eskici olmak gördüyseniz:

  • Belli bir fikir ya da öneriyi ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında halının eskidiğini görmek gönlündeki gibi sevileceğine, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabılarının eskidiğini görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eskici olmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabının eskidiğini görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın eskidiğini görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında eskiciye eşya satmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabısının eskidiğini görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranın eskidiğini görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir