AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranın eskidiğini görmek

Kahve falında kuranın eskidiğini görmek

Kahve falında kuranın eskidiğini görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kuranın eskidiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olayların akışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Kahve falında kuranın eskidiğini görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabısının eskidiğini görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında arabanın eskidiğini görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının eskidiğini görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında eskici görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında halının eskidiğini görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısı eskimek çok hayırlı işlere imza atacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin eskidiğini görmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir