AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskici görmek

Kahve falında eskici görmek

Kahve falında eskici görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, imkânların günden güne azalacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında eskici gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmanız sizi daha iyi anlamalarını sağlayabilir.

Kahve falında ayakkabıların eskidiğini görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbisesinin eskidiğini görmek küslükleri bitireceğine, sevinçli haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarının eskidiğini görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabısı eskimek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, güzel sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında eskiciye eşya satmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüğünün eskidiğini görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eskiciye demir satmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eskiciye bir şey satmak işindeki verimliliğinin artacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir