AnaSayfa / Genel / Kahve falında dine küfür etmek

Kahve falında dine küfür etmek

Kahve falında dine küfür etmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, huzurlu günlerin geleceğine, keyifli sohbetler edeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında dine küfür etmek gördüyseniz:

  • Romantizme zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında dine küfür etmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dine davet etmek malının ve gelirinin çoğalacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına tabir olunur.

Kahve falında dine yönelmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında babaya küfür etmek sevgi ve hürmet göreceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Kahve falında babanın küfür ettiğini görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret eder.

Kahve falında kurana küfür etmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, insanları kıracağına işaret eder.

Kahve falında küfür ettiğini görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, elindekini de bitireceğine delalettir.

Kahve falında bağırarak küfür etmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir